logoBel om achter jouw
daghoroscoop te komen!

. Het is vandaag !

Je belt natuurlijk naar de horoscoop telefoon om jouw toekomst te weten! Wordt dit een week met geluk of pech? Gaat u de liefde van uw leven ontmoeten of maakt u een mooie stap in uw carrière? Het staat in uw horoscoop! Talrijke ervaren consulenten beantwoorden je vragen per telefoon. Bel 0909-7777 888 (80 ct/min) en kies:

Westerse horoscoop

Een horoscoop is een tekening van de stand van de planeten en hun onderlinge verband op het moment van je geboorte. deze tekening wordt door de astroloog vertaald in een beeld van de aanleg van iemand, zeg maar de bagage die je bij je had op het moment van je geboorte. Het is een weerspiegeling van je persoonlijke drijfveren en behoeften, en hoe deze zich manifesteren en tot uiting komen.

Een horoscoop kan helpen meer duidelijkheid te verschaffen over iemands handelen, waardoor er meer respect en begrip ontstaat voor het eigen gedrag. Een horoscoop kan je ook helpen bij het bepalen van een richting voor studie of beroep, inzicht geven in de doelen die je nastreeft, hoe je omgaat met conflicten, hoe je zaken verwerkt etc. Ook kan een horoscoop veranderingen aangeven op gebieden zoals relaties, werk, vrienden, thuissituatie, en ga zo maar door.

Naast de geboortehoroscoop kan een astroloog ook kijken naar de planeetstand van een bepaald moment (dan kan verleden, heden of toekomst zijn) en of en hoe deze stand een invloed heeft op je geboortehoroscoop. hierdoor kunnen bepaalde processen actueel zijn. bijvoorbeeld een verandering van werk, maar ook een verwerkingsproces dat kan spelen.

Bel voor de Westerse horoscoop 0909-7777 888 (80 ct/min) en kies voor optie 1.